Brakel Caribbean

Brakel Caribbean is al meer dan 20 jaar een toonaangevende partner voor interieur en exterieur projecten. De door ons gerealiseerde projecten zijn vaak publieke ruimtes, zoals luchthavens, bank- en kantoorgebouwen, maar ook private omgevingen zoals woonhuizen. Onze opdrachtgevers zijn zowel particulieren, aannemers als architecten. Wij produceren lokaal kwalitatief hoogwaardige producten volgens internationale normen, die naadloos aansluiten op de wensen en de behoeftes van de opdrachtgever.

Productiehal

Om de kwaliteit te leveren die wij voor ogen hebben, maken wij onze producten in onze modern uitgeruste productiehal en gebruiken als basis materiaal glas en aluminium. Vliesgevels, kozijnen, (schuif)deuren, ramen en glaswanden worden door ons vervaardigd volgens vakmanschap met scherp oog voor detail. Wij werken uitsluitend met internationale systeemleveranciers van top kwaliteit. Ook geven wij invulling aan kantoorconcepten. In nauw overleg met de opdrachtgever denken wij mee en leveren interieur en exterieur afgestemd op design, functionaliteit, duurzaamheid en budget.

Procesoptimalisatie

We hechten veel waarde aan procesoptimalisatie, vooral op het gebied van productie-technologie, omdat dit een voorwaarde is voor het waarborgen van onze kwaliteit en de hoogwaardige producten. Scholing van personeel, certificering, automatisering van productieverloop zijn een aantal voorbeelden van verbeteringen die wij continu realiseren. Het helpt ons om klanten een nog beter product en bijbehorende service te kunnen leveren.

Onze ruime ervaring en de grote verscheidenheid aan opdrachtgevers maakt dat Brakel Caribbean een stevige positie heeft in de markt. We leggen de lat hoog en zijn er van overtuigd dat onze visie, kennis en inzichten van blijvende meerwaarde zijn voor onze klant.